-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:5500 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

مي گويند دختر در سن 9 سالگي چه مي فهمد كه به سن تكليف ميرسد؟ لطفا توضيح دهيد .
پسران ودختران ميوه هاي درخت انسانيتند با اين تفاوت كه دختر ميوه زود رس است و قبل از پسران به بلوغ جنسي ميرسند ، وقبل از پسران زبان مي گشايند وزودتر از آنان آغاز سخن مي كنند واز نظر هوش عمومي واجتماعي ودرك مسائل علمي وارزش هاي ذوقي بر پسران برتري دارند، واين نشانه آن است كه دختران بطور طبيعي پيش از پسران واجد شرايط تكليف مي گردند وزود تر از آن ها براي پذيرش تعاليم ديني و مسئوليت هاي قانون آماده مي شوند. پس ، از آنجا كه انديشه وعقل دختران زودتر از پسران شكفته مي شود و قبل از آنان از رشد هوش و ذوق برخوردار مي شوند و نيز پيش از پسران به بلوغ جنسي مي رسند و زودتر از آن ها در معرض كششهاي كامجويي و لذت قرار مي گيرند ، قبل از پسران واز سن 9 سالگي توفيق تكليف مي يابند و بدين وسيله با به كار بستن تعالم و تكاليف الهي موجبات رشد معنوي خود را فراهم مي نمايند محمد تقي فلسفي : بزرگسال و جوان ج 2 ، ص 135 .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.